dimarts, 30 de maig del 2017

ELS COLORS REFLECTEIXEN LLUM



Les flors captaven totes les mirades d'aquell dia radiant a la ciutat de Poznan, Polònia. El paviment, escalfat pel foc ardent, brillava d'entre la vegetació, juntament amb l'aigua que, amb el seu color blau semblant al dels pantalons de la noia dreta, feia de l'indret un lloc especial i dominat pels colors.


L'ambient assolellat i ple de llum feia que les persones s'acostessin a gaudir d'aquelles vistes, a prendre el Sol o simplement a passejar; els individus feien, d'aquell espai, un lloc agradable on passar la tarda.


El groc en primera instància dóna vida a la fotografia i ens fa saber que és estiu. L'aigua del riu flueix a un ritme constant i  que desprèn una tranquil·litat que es veu reflectida al rostre de les dues noies, obligades a portar ulleres de Sol i els cabells recollits perquè el dia ho reclamava.ç


Al fons del paisatge ressalta el color verd del bosc que feia contrast amb els colors vius i creava un límit abstracte amb el cel blau i sense núvols.


Aquest magnífic espai on la natura és la protagonista reclama amb la seva lluminositat que la gent vingui a passar l'estona i cada cop que veig aquests colors em transporto cap aquell dia d'estiu a la ciutat polonesa.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada