diumenge, 29 de gener del 2017

CIRURGIA ESTÈTICA: SÍ O NO?

Actualment, el món de la cirurguia plàstia està rebent molts nous clients, de quasi totes les edats i de tots els sexes. Això fa pensar, realment: ens estimem tal com som?


D'entrada, aquest món de la cirurgia era tabú i poca gent hi recorria. Els que s'ho permetien o els que realment ho desitjaven principalment eren dones. 
Ara els homes estan deixant els estereotips enrere i s'estan sumant a passar pel quiròfan.

Sóc de les persones que pensa que t'has d'estimar a tu mateix, tal com ets. Perquè així ets i hauràs de conviure amb tu tota la teva vida.

Però d'altra banda opino que si no tens seguretat en tu mateix per un defecte que tu veus i no et deixa ser la persona que tu realment ets, per què no?

Com tot, en excés és dolent; tenir uns pits gegants o una cara perfecta requereixen unes operacions i molt "botox" i és antinatural. Hi ha hagut casos de gent que s'ha tornat dependent de la cirurgia estètica, mai hem d'arribar a aquest extrem!


En conclusió, la cirurgia estètica està acabant amb la bellesa natural i amb saber estimar-nos; però sempre que sigui per combatre aquella inseguretat o perquè t'han agut d'extirpar aquella part del cos és benvinguda!



1 comentari:

  1. Hola, Irene,

    He vist que has publicat els dos textos que, de moment, tenim del 2n trimestre.

    Tan sols faltaria corregir el títol del conte "La rínxols d'or". A més, alguns títols de textos no es veuen gaire bé, perquè la lletra és blanca.

    Divendres 10 de març tornaré a mirar els blogs d’expressió escrita i posaré nota.

    Enhorabona pel blog i fins demà,

    Agnes

    ResponElimina