dimarts, 22 de novembre del 2016

COM CANVIARÀ EL MÓN ADOLESCENT?


Actualment, podem veure que el jovent, va cada cop més avançat, és a dir, el que es feia abans als 10 anys, ara es fa als 7, i el que es feia als 17 anys ara es fa als 14, sembla que en comptes d'anar endavant, donem passos enrere.


Si Déu vol, en un futur, això ja no passarà, perquè la joventut farà el que els hi pertoca segons l'edat. Per aconseguir-ho s'hauran d'erradicar les prohibicions que tenen, per exemple: no consumir alcohol abans dels 18, no comprar tabac, no poder conduir... Perquè en aquestes edats volen fer el que tenen prohibit, i, quan en un futur, sigui legal, no ho faran, o amb més mesura, perquè ja no ho trobaran tan "divertit".

Quant a l'educació, la joventut es podrà especialitzar abans de començar la ESO, a les matèries que més li agraden, així aniran motivats i amb ganes d'aprendre a l'escola, tal vegada penses que és una bogeria, però si no els agrada el que fan, es poden canviar d'àmbit; com que no tindran deures per a casa i faran els exàmens en grup, tindran més temps lliure, per passar-ho amb la família o els amics...seran més feliços!

Tot adolescent tindrà l'obligació de practicar qualsevol esport, tant pot ser dansa com futbol americà. Així tindran una vida més sana.

En definitiva, aquest grup de gent atrafegat amb tants exàmens i amb tant poc temps lliure per a la seva vida personal, en un futur podran gaudir fent el que els agrada, mantenint-se en forma i, sobretot, amb més temps per ells mateixos!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada